CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Framework voor Online Succes
BLOG
De avonturen van een werkende moeder
Ken je dat, dat je zo overtuigd bent dat een ander iets moet doen? Omdat je zo zeker weet dat het hem of haar goed zal doen, later? Maar dat je vervolgens je eigen glazen ingooit?
Uitgeput ging ik het weekend in. Wat werkte er nou niet? De druk van geld en de overtuiging dat ik te weinig tijd had?Hoe kom je van zo’n overtuiging af?
Wij hebben nog een dikke week zomervakantie, maar het heerlijke vakantiegevoel heeft plaatsgemaakt voor een beklemmend en vermoeiend gevoel.
‘Die wil ik!’ Ja, het kleine meisje in mij wilde per se die konijnen in haar tuin. Dit moesten we doen! Nee, dit ging ik doen!

Als er veel op het programma staat, alles leuk lijkt en je overal bij moet zijn. Op die dagen zijn de lontjes bij ons thuis allemaal toch wat korter...
Als wij, volwassenen worstelen met ruimte maken om weer tot jezelf te komen, hoe kunnen we onze kinderen dan leren hoe ze genoeg ruimte voor zichzelf kunnen maken?
Hoe voorkom ik dat er een bom ontploft vandaag of morgen omdat ik bij het idee van samen vakantie houden in paniek raak? Hoe gaat deze vakantie wél voor ons werken?
Hoe wil ik het beleven, want er zijn verschillende manieren om zo’n leeg weekend in te stappen? Laat ik het weekend gewoon over me heen komen?
In plaats van een weemoedig gevoel werd ik nu juist heel blij. Ik kon het toch gewoon gaan doen? Wat weerhoudt mij er toch van om hier tijd voor te maken?
Verbaasd kijk ik de woonkamer in en vraag op strenge toon: ‘Waarom staat de tv aan?’. Waarop de kinderen niets begrijpend antwoorden: ’Maar mama je zei net: JA!’. 
Zoals in veel gezinnen barst bij ons ook wel eens de bom. Negen van de tien keer omdat we te snel hebben ingevuld wat de ander bedoelt, denkt of voelt zonder het zeker te weten.
Funnel Connected Website Template via Ementes.