Blog

Avonturen van een werkende moeder

Ik merkte ineens hoe erg ik het miste.

In plaats van een weemoedig gevoel werd ik nu juist heel blij. Ik kon het toch gewoon gaan doen? Wat weerhoudt mij er toch van om hier tijd voor te maken?

Lees meer >

Het zweet breekt me uit. Ik heb even geen antwoord.

Wij hebben nog een dikke week zomervakantie, maar het heerlijke vakantiegevoel heeft plaatsgemaakt voor een beklemmend en vermoeiend gevoel.

Lees meer >

Ik schaamde me enorm! Welke moeder doet nu zo iets?

‘Die wil ik!’ Ja, het kleine meisje in mij wilde per se die konijnen in haar tuin. Dit moesten we doen! Nee, dit ging ik doen!

Lees meer >

’Maar mama je zei net: JA!’

Op de automatische piloot staan. Ergens anders zijn met je hoofd. Het gebeurt ons allemaal. Maar het maakt mij geen leuker mens.

Lees meer >

Ik vraag me dan wel af: ‘Waar zijn we mee bezig?’

Als er veel op het programma staat, alles leuk lijkt en je overal bij moet zijn. Op die dagen zijn de lontjes bij ons thuis allemaal toch wat korter..

Lees meer >

Ik spring op de fiets en denk: ‘Ik moet echt weg!’

Als wij als volwassenen zelf al worstelen met ruimte maken om weer tot jezelf te komen, hoe kunnen we onze kinderen dan leren hoe ze genoeg ruimte voor zichzelf kunnen maken?

Lees meer >

‘Je begrijpt mij gewoon niet!’

Verlangen we er niet allemaal naar dat de ander gewoon weet hoe je denkt? Ja, dat zou toch heerlijk zijn. Maar steeds weer blijkt dat niet zo te werken… Waarom is dat zo moeilijk?

Lees meer >

Wil je mijn volgende blog niet missen?Schrijf je dan hier in voor mijn updates