Jessica

Wie ben ik?

Jessica van der Werff (1980). Ik ben een ontwerper en knutselaar. Ik hou van simpel. Maar ik ben ook een chaotische hamster, veel verzamelen en niet opruimen. Dat is aan het veranderen, want inmiddels ben flink gaan ‘ontspullen’.

Met mijn vriend heb ik 2 heerlijke avonturiers. Zij houden mij regelmatig een spiegel voor en zetten mij met beide benen op de grond. Ik hou van buiten. Op avontuur gaan: kamperen, zeilen, hardlopen en niets doen. Niets doen is eigenlijk helemaal niet niets doen.

Niets doen is voor mij ruimte hebben voor wat er op dat moment in je op komt. Voor mijn kinderen is dat fantaseren, spelen. Ik vind dat heel belangrijk, omdat ik mijn kinderen hun eigen avontuur wil laten beleven waarin ze verwonderd raken door hun eigen geniale ideeën, verrassende creaties en geweldige oplossingen. En wat dan het eindresultaat is… dat doet er niet toe! Het avontuur geeft ze zelfvertrouwen en zorgt er voor dat kinderen trots zijn op zich zelf. Dat gun ik ieder kind, maar ook volwassenen.

Met mijn werk prikkel ik het kind in jou en mij. In mijn ideeën en ontwerpen is er altijd ruimte voor eigen invulling en plezier.

Wil je meer lezen? Bekijk mijn blog.

Hoe mijn hoofd werkt?
Haha, nou dat weet ik vaak zelf ook niet.