Jessica

Wie ben ik?

Jessica van der Werff (1980) en ik heb een missie! Letterlijk en figuurlijk meer ruimte maken voor kinderen om op een fijne manier de wereld te ontdekken. Sinds 2010 maak ik met veel plezier mijn bedrijf Jessicaas Ontwerp mooie avonturen, in opdracht en op eigen initiatief. Er is altijd iets te beleven in de dingen die ik maak. Of dat nou een doeboek, knutselplaat, workshop of decor van een museum is. Er is altijd ruimte voor eigen invulling.

Die ruimte voor eigen invulling is zo ontzettend belangrijk voor kinderen om echt te kunnen groeien. En het is onze taak als ouders om ze in deze belachelijk drukke tijd genoeg tijd en ruimte met échte aandacht te geven. Zodat ze zich prettig, veilig en zelfverzekerd voelen.

Dat dit lastig is ervaar ik zelf ook als ouder. Het vraagt creativiteit om letterlijk en figuurlijk meer ruimte te maken. Hier ligt voor mij een mooie opdracht als ontwerper en ouder, om andere ouders te inspireren bewust tijd en ruimte te maken. Om vanuit een plezierig thuis avonturen met hun kind te delen . Ga naar ‘voor ouders’ en lees hoe ik jou daar bij kan helpen.

Met wie deel ik mijn avonturen? Met mijn lieve vriend en onze twee nieuwsgierige ontdekkingsreizigers, Sophie van tien en Guido van zes. Zij openen vaak mijn ogen, laten mij de wereld van een andere kant zien en nemen mij mee in hun verhalen. Die zijn altijd verrassend en wonderlijk.