Over mij

Wie ben ik?

Jessica van der Werff (1980). Expert in het maken van ruimte voor kinderen om te ontdekken en de enige echte directeur van Jessicaas ontwerp. Dit is sinds 2010 mijn bedrijf waarmee ik (in opdracht) met veel plezier mooie avonturen maak. Er is namelijk altijd iets te beleven in de dingen die ik maak. Of dat nou een boek, knutselplaat, workshop of decor van een museum is. Er is altijd ruimte voor eigen invulling.

Ik ben ook de trotse moeder van twee nieuwsgierige ontdekkingsreizigers, Sophie 10 jaar en Guido 6 jaar. Zij nemen mij regelmatig mee in hun verhalen. Die zijn altijd verrassend en wonderlijk. Het gaat dan niet om wat het is, maar om het spelen door te fantaseren. Dat zijn gouden moment die ik me altijd blijf herinneren, heerlijk!

 

fotografie: Jaap Schuurman