Kijken en luisteren

Kijken en luisteren

Doe jij dat wel eens? Gewoon op de bank zitten. Kijken en luisteren naar hoe jouw kind de wereld ontdekt met of zonder jouw hulp? Het ene kind zal je vragen om hulp of zal je een rol geven in zijn bedachte spel. Het andere kind gaat volledig op in een eigen wereld en heeft je misschien niet eens opgemerkt.

Doe jij dat wel eens? Gewoon op de bank zitten. Kijken en luisteren naar hoe jouw kind de wereld ontdekt met of zonder jouw hulp? Het ene kind zal je vragen om hulp of zal je een rol geven in zijn bedachte spel. Het andere kind gaat volledig op in een eigen wereld en heeft je misschien niet eens opgemerkt.

Ik vind het heerlijk! Op zulke momenten, als het mij is gelukt me helemaal los te maken van alles wat ik nog zou willen doen en ik helemaal ‘leeg’ daar op de bank zit, dan word ik weer even een kind en beleef ik de spannendste verhalen!

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Wil je mijn volgende blog niet missen?Schrijf je dan hier in voor mijn updates