CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
VOOR JOU & JE GEZIN
Doe meer van wat voor jullie werkt. 
Kom uit de overleefstand!
Super poster met 6 Life Hacks voor grip op je tijd.
Je komt altijd tijd te kort. Jullie rennen van de ene afspraak naar de andere afspraak. Er is altijd wat en de trein dendert maar door. Het frustreert je en je vraagt je vaak af 'Voor wie doen we dit?'. Jullie worden geleefd door jullie agenda en dat wil je doorbreken, maar 'Hoe dan?'.

Print deze poster met 6 slimme manieren uit en maak weer ruimte voor jezelf en je gezin, voor wat jullie belangrijk vinden.

Plan de tijd zo, dat het voor jullie werkt
Weekplanner + Mini Cursus
Zakt de moed je in de schoenen als je denkt aan jullie agenda? Vraag je je af ‘voor wie doen we dit?’ Verlang je naar momenten waarop jullie samen iets leuks kunnen doen én iedereen het naar zijn zin heeft. 

Ontdek met deze weekplanner met jouw gezin wat wel en niet voor jullie werkt. Verzamel op een creatieve manier de toffe momenten. En leer samen van de lastige, zodat jullie de tijd die jullie samen hebben relaxter en met meer plezier beleven!
Ontdek waar jullie staan en heen willen
Avontuurlijk programma voor jou en je gezin
Hoe vaak ben jij de ouder die je écht wilt zijn? Durf jij antwoord te geven op deze vraag of voel je je schuldig? Ga samen met je gezin op avontuur en start met meer leven naar waar jullie écht blij van worden. 

Met dit programma ontdek je met grappige en creatieve experimenten meer van jezelf en van elkaar. Leer je gezin dus nog beter kennen én begrijpen! Zodat het allemaal wat meer ontspannen wordt en jij de moeder of vader kunt zijn die je wilt zijn. 
Funnel Connected Website Template via Ementes.