CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
VOOR JOU & JE GEZIN
Doe meer van waar jullie blij van worden 
Kom uit de overleefstand!
Super poster met 6 Life Hacks voor grip op je tijd.
Kinderen. Je krijgt er zoveel voor terug, maar wanneer? Je wilt samen leuke dingen doen en lol hebben, maar jullie komen steeds tijd te kort om zonder gehaast samen te zijn, laat staan échte aandacht te hebben voor wat er is. Door de druk van tijd en wellicht geld ben je met je hoofd vaak ergens anders.  Dit is frustrerend en begint je op te breken. Je vraagt je af ‘Hoe dan?’ want er is altijd wel iets. 

Print deze poster met 6 slimme manieren uit en maak ruimte voor meer leuke momenten in jullie gezin!
Plan jullie tijd met plezier
Unieke weekplanner met 4-delige mini cursus
Zakt de moed je in de schoenen als je denkt aan jullie agenda? Vraag je je af ‘voor wie doen we dit?’ Verlang je naar momenten waarop jullie samen iets leuks kunnen doen én iedereen het naar zijn zin heeft. 

Ontdek met deze weekplanner met jouw gezin wat wel en niet voor jullie werkt. Verzamel op een creatieve manier de toffe momenten. En leer samen van de lastige, zodat jullie de tijd die jullie samen hebben relaxter en met meer plezier beleven!
Leef dé tijd van jullie leven
Avontuurlijk programma voor jou en je gezin
Hoe vaak ben jij de ouder die je écht wilt zijn? Durf jij antwoord te geven op deze vraag of voel je je schuldig? Ga samen met je gezin op avontuur en start met meer leven naar waar jullie écht blij van worden. 

Met dit programma ontdek je met grappige en creatieve experimenten meer van jezelf en van elkaar. Leer je gezin dus nog beter kennen én begrijpen! Zodat het allemaal wat meer ontspannen wordt en jij de moeder of vader kunt zijn die je wilt zijn. 
Funnel Connected Website Template via Ementes.