Voor gezinnen die de tijd die ze hebben bewuster en met meer plezier willen plannen.
'Hoe dan?'
De agenda zit standaard vol en als iets ‘anders’ loopt dan gepland vraag je je af: 'Hoe dan?'. 
Jullie worden geleefd door werk, school en andere leuke en minder leuke dingen. 

Het frustreert je dat jullie chronisch tijd te kort komen. Je vraagt jezelf regelmatig af ‘voor wie doen we dit?’.

Je verlangt naar momenten waarop iedereen het naar zijn zin heeft. Dat de sfeer relaxed is als jullie samen zijn, maar er is altijd wel iets!

Je voelt je verantwoordelijk voor reilen en zeilen van jullie gezin. Tijd maken om te delen met je gezin wat jij nodig hebt komt er niet van. Je voelt je alleen.  

Je volle aandacht geven aan je kind lukt je half. Met je hoofd ben je ergens anders, bij je werk, de boodschappen of het avondeten. Je hoort jezelf regelmatig zeggen: ’straks, later, nu even niet’ en voelt je schuldig. 

Het irriteert dat je niet even ongestoord alleen kunt zijn om rustig wat te lezen of gewoon na te denken. Dat voelt beklemmend.

Regelmatig vraag je je af hoe je een voorbeeld voor je kind kunt zijn als je zelf zo veel moeite hebt met tijd vrij maken? Je hebt het gevoel dat je faalt.  
Is dit herkenbaar?
Ik ken dit en weet waar je nu zit. Zelf dacht ik lang dat het nu eenmaal zo was als moeder met schoolgaande kinderen. Maar ik was er helemaal klaar mee en besloot de manier waarop ik omging met onze tijd en waar ik mijn aandacht aan gaf écht te veranderen. Deze weekplanner is een hulpmiddel wat mij en mijn gezin daar écht bij helpt. Het heeft een vaste plek in ons gezin.
Wat kun je verwachten?
De Weekplanner houdt jullie scherp, zodat jullie meer kunnen gaan doen waar jullie blij van worden. 

Bij deze makkelijk op te hangen weekplanner ontvang je stickers voor verzamelpotten die jullie gaan gebruiken om de goede dingen mee te verzamelen. Ook ontvang je de 4-delige Mini Cursus met uitleg en tips om alles uit de planner te halen. 

Ik doe dit omdat ik weet dat met het aanschaffen van een nieuw product je er nog niet bent. 
Ontdek wat wel en niet werkt.
Verzamel de goede dingen.
Leer van de moeilijke dingen.
De voordelen
De Weekplanner geeft jou en je gezin overzicht.
De planner laat jullie stilstaan bij de leuke en de minder leuke momenten, zodat jullie als gezin meer inzicht krijgen in wat wel en niet voor jullie werkt.

Met verzamelpotten kunnen jullie in pittige tijden terugvallen op de goede dingen die eerder zijn verzameld, zodat jullie sneller uit een dip komen.

Je zult makkelijker tijd en aandacht vrij maken om meer te doen van wat jullie écht leuk vinden en blij maakt wat de band van jullie gezin sterker zal maken.

BONUS
Je krijgt er de Mini Cursus bij om alles uit de planner te halen.
Deze Mini Cursus bestaat uit vier delen met video's. In de video's neem ik je mee langs alle onderdelen, geef ik voorbeelden en deel ik tips.


Twijfel?
 Wacht jij liever op de dag dat je jezelf afvraagt waar jullie al die tijd mee bezig waren? Het verontrust mij als ik zie hoe we rondrennen met de tijd op onze hielen. Dat we zoveel moeite hebben met op adem komen, uitrusten en doen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Terwijl wij het voorbeeld zijn voor onze kinderen, wij zijn hun basis. Helemaal in hun basisschooltijd. 
Kinderen doen eerder wat wij doen, dan wat we zeggen. 
(Philippa Perry)
Het prijskaartje voor deze Weekplanner met Mini Cursus
van 44,95 nu voor 29,95
Stevige Weekplanner met 56 weken.
Stickervel met toffe verzamel-etiketten.

BONUS
4-delige Mini Cursus.
Gratis verzending.
Niet goed geld terug garantie.
Veel Gestelde Vragen (FAQ)
Vanaf welke leeftijd kan ik deze planner gebruiken?
Deze planner kun je als gezin goed gebruiken vanaf dat je kinderen in de kleuterklas zitten. Door als ouder de vragen voor te lezen en de antwoorden op te schrijven voor je kind kun je al vanaf jonge leeftijd jullie belevingen delen en verzamelen.
Ik ben een alleenstaande ouder, heeft de Weekplanner dan wel zin?
Ja! Want we willen allemaal overzicht,  grip op onze tijd hebben en dingen doen waar we blij van worden zodat we het samen fijn hebben. 
Ik wil mijn buurvrouw een Weekplanner cadeau geven. Wat betaal ik dan?
Als je zelf een Weekplanner gaat bestellen krijg je automatisch de optie om een tweede Weekplanner cadeau te doen voor 14,99.
Wat heb ik nodig om de Weekplanner te kunnen gebruiken?
De planner wordt geleverd met twee gaatjes waardoor je hem kunt ophangen. Maar je kunt hem ook goed tegen de muur aanzetten. Voor de etiketten en dus het verzamelen van jullie belevingen heb je 5 legen potten met deksel nodig (van de pindakaas of appelmoes bijvoorbeeld.).
Hoeveel tijd kost het ons om de Weekplanner te gebruiken?
In de 4-delige Mini Cursus vertel ik je hier alles over en geef ik tips. Maar het is aan te raden om op een vast momenten in de week samen met je gezin de planner door te nemen.
Wat kan ik doen als onze Weekplanner vol is?
Je kunt ten alle tijden op jullie moment een nieuwe planner bestellen. 
Als ik een opmerking of vraag heb, waar kan ik dat laten weten?
Je kunt altijd contact opnemen via info@jessicaas.nl.
Copyright Jessicaas ontwerp - Alle rechten voorbehouden